Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ce beneficii extrasalariale își aleg angajații

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu miercuri, 26 februarie 2020, ora 11:01

Pe lângă tichetele de masă și de vacanță ori voucherele-cadou, din ce în ce mai mulți angajați aleg ca beneficii extrasalariale serviciile de sănătate private, conform datelor platformei benefitonline.ro.

Peste 187.000 de angajați din România, care lucrează în peste 300 de companii, accesează o platformă online pentru a-și alege singuri beneficiile extrasalariale, dintr-o paletă de câteva mii de servicii disponibile. Majoritatea utilizatorilor platformei sunt femei, ele cheltuind sume mai mari pe beneficii precum servicii de transport, dar și sănătate, sport și wellness, spre deosebire de utilizatorii bărbați, care alocă bugete pentru pensii private, produse Telecom și electroIT.

Utilizatorii platformei benefitonline.ro activează în industrii precum servicii, software, call-center, producție, retail și servicii financiare, cei din acest ultim domeniu fiind și cei mai interesați de achiziționarea serviciilor private de sănătate.

În anul 2019, cele mai mari creșteri de cheltuieli cu beneficiile extrasalariale au fost înregistrate în categoriile turism intern (vouchere de vacanță), urmate de sănătate (abonamente medicale, asigurări medicale și abonamente stomatologice).

Numărul utilizatorilor platformei reprezintă circa 5% din totalul angajaților din mediul privat, fiind reprezentativ pentru tendințele la nivel național.

Foto: Shutterstock

Etichete: servicii sanatate sanatate privata

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.