Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Aplicaţie în scop medical, pentru Apple Vision Pro

de Florentina Ionescu - apr. 19 2024
Aplicaţie în scop medical, pentru Apple Vision Pro

Aplicația Osso Health își propune să aducă experienţa din sala de operaţie mai aproape de utilizator, prin intermediul unor proceduri detaliate și corecte din punct de vedere clinic.

Compania Osso VR a lansat, la 11 aprilie a.c., Osso Health, o aplicaţie de training în scop medical. Aplicaţia, folosită pe sistemul Apple Vision Pro, își propune să aducă experienţa din sala de operaţie mai aproape de utilizator, prin intermediul unor proceduri detaliate și corecte din punct de vedere clinic.

 Osso Health oferă un mediu simulat al procedurilor chirurgicale și face ca educaţia procedurală să fie mai accesibilă profesioniștilor din domeniul sănătăţii, pacienţilor care se pregătesc de o intervenţie chirurgicală și persoanelor care sunt interesate de inovaţia în domeniul medical.https://www.massdevice.com/osso-vr-launches-app-apple-vision-pro/
 


Notă autor:

Foto: https://appleworld.today/osso-health-medical-training-app-launches-on-the-apple-vision-pro/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe