Newsflash
Știri

Biroul OMS România a trimis patru experți în Turcia

de Florentina Ionescu - mar. 2 2023
Biroul OMS România a trimis patru experți în Turcia

Pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate de recentele cutremure din Turcia, Biroul OMS din România a trimis, începând cu 13 februarie, patru experți pentru a sprijini operațiunile de urgență la fața locului.

Colegii Biroului OMS din România participă la operațiunile de logistică, de gestionare a informațiilor și de urgență sanitară, în coordonare și colaborare cu Biroul OMS Turcia, Biroul Regional OMS pentru Europa și sediul central, se arată pe pagina oficială de Facebook, World Health Organization Office for Romania. 

Cutremur în Turcia: Ministerul Sănătății oferă sprijin autorităților turce 

experti biroul oms romania

„Împreună abordăm cele mai urgente probleme cauzate de cutremure și facilităm coordonarea sectorului sanitar, inclusiv în Gaziantep, una dintre cele mai afectate provincii. Recent, ni s-a alăturat pe teren echipa de conducere a OMS: Dr. Hans Kluge, directorul regional al OMS pentru Europa, Dr. Batyr Berdyklychev, reprezentant OMS, Biroul OMS Turcia și Dr. Gerald Rockenschaub, directorul regional pentru situații de urgență al directorului regional OMS pentru Europa”, potrivit sursei menționate.

Citiți și: Ajutoare din partea OMS pentru Turcia și Siria 

Postarea inițială: 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe