Newsflash
ACTUALITATE Știri

Ziua Internațională pentru Acoperirea Universală cu Servicii de Sănătate, marcată de OMS

de Florentina Ionescu - dec. 13 2023
Ziua Internațională pentru Acoperirea Universală cu Servicii de Sănătate, marcată de OMS

Biroul local al Organizației Mondiale a Sănătății în România a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale pentru acoperirea Universală cu Servicii de Sănătate.

Mai mult de jumătate din populația lumii nu beneficiază încă de o acoperire completă a serviciilor medicale esențiale, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a World Health Organization Office for Romania (Biroul OMS pentru România). 

Într-o lume din ce în ce mai turbulentă, acoperirea universală a sănătății este mai necesară ca niciodată pentru a proteja sănătatea și bunăstarea oamenilor. 

„Astăzi (12 decembrie – n.red.) marcăm Ziua Internațională pentru Acoperirea Universală cu Servicii de Sănătate. Haideți să milităm pentru #SanatatePentruToti pentru a construi o lume mai sănătoasă și mai rezistentă”, au transmis reprezentanții Biroului OMS pentru România. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe