Newsflash
ACTUALITATE Știri

Biroul OMS România asigură asistență pentru reformarea managementului sănătății

de Magdalena Tănăsescu - iun. 12 2024
Biroul OMS România asigură asistență pentru reformarea managementului sănătății

Asistența tehnică în facilitarea reformelor în domeniul managementului sănătății și al resurselor umane în țara noastră și în întreaga regiune este asigurată de Biroul Regional în Europa al OMS și de Biroul de Țară al OMS din România.

Comunicarea a fost făcută în cadrul Conferinței Europene de Management în Sănătate, care a avut loc la București, în perioada 5-7 iunie a.c. 

 

„Reuniunea europeană este cea mai importantă din domeniul managementului sănătății și a atras peste 400 de delegați reprezentând mediul academic, cercetarea, asistența medicală spitalicească și comunitară. Aceștia au discutat cele mai recente tendințe în managementul serviciilor și sistemelor de sănătate”, se menționează într-un comunicat al Biroului de Țară al OMS din România.

 

Ajunsă la cea de-a 29-a ediție, conferința a fost organizată de Asociația Europeană de Management în Sănătate, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii și Institutul National de Management al Serviciilor de Sanatate (INMSS). 

 

Tema conferinței, „Modelarea și gestionarea ecosistemelor inovatoare în domeniul sănătății”, a cuprins întregul spectru de tendințe din domeniul sănătății, de la transformarea digitală a sistemelor și serviciilor de sănătate la importanța tot mai mare a sustenabilității. Au fost vizate, totodată, și seturile de competențe în continuă evoluție necesare pentru forța de muncă din domeniul sănătății. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe