Newsflash
Imagine campanie proprie
ACTUALITATE Știri

Ziua Mondială a Sănătății Sexuale a fost marcată la 4 septembrie

de Florentina Ionescu - sept. 5 2023
Ziua Mondială a Sănătății Sexuale a fost marcată la 4 septembrie

Organizația Mondială a Sănătății, prin biroul său oficial din țara noastră, a marcat la 4 septembrie Ziua Mondială a Sănătății Sexuale.

Potrivit Biroului de țară al OMS România (World Health Organization Office for Romania), sănătatea sexuală este fundamentală pentru sănătatea și bunăstarea generală a indivizilor, cuplurilor și familiilor, precum și pentru dezvoltarea socială și economică a comunităților și țărilor. 

„Ca parte a eforturilor noastre de promovare a sănătății și bunăstării sexuale, am lansat în această vară campania «Spune-mi pe bune», care adresează miturile și concepțiile eronate despre contracepție și infecțiile cu transmitere sexuală (ITS)”, se arată pe pagina de Facebook a Biroului OMS în România. 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Sexuale din 2023, OMS continuă să abordeze întrebarea „Ai vreo preconcepție despre contracepție?” și să împărtășească o ultimă rundă de răspunsuri la unele dintre întrebările pe care tinerii le pot avea despre ITS și contracepție. Informațiile sunt disponibile în limbile română, engleză și ucraineană - detalii și pe pagina de Facebook dedicată campaniei „Spune-mi pe bune”.

Sursa foto: https://www.facebook.com/OMSRomania


Notă autor:

Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/sarutare-rela-ie-legatura-impreuna-3756352/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe