Newsflash
ACTUALITATE Știri

Biroul OMS România a lansat o linie telefonică pentru traduceri în timpul consultațiilor

de Florentina Ionescu - apr. 29 2024
Biroul OMS România a lansat o linie telefonică pentru traduceri în timpul consultațiilor

Biroul OMS România a lansat linia directă care oferă traduceri ROM-UCR în timpul consultațiilor medicale.

Serviciile gratuite de traducere telefonică ROM-UCR (limba română și limba ucraineană) și ROM-RUS (limba română și limba rusă) sunt oferite de interpreți profesioniști între orele 8:00 - 20:00, de luni până vineri. Numărul gratuit al liniei directe este 0800 070 018, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Serviciul poate fi utilizat în timpul consultațiilor medicale obișnuite (de exemplu, medicină de familie) sau în spitale. Serviciul nu trebuie utilizat pentru probleme non-medicale. Apelurile nu sunt înregistrate și sunt complet confidențiale, toți interpreții având semnat acorduri de confidențialitate. 

Pentru a se asigura că interpreții sunt disponibili pentru consultație, Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF) recomandă utilizatorilor (fie pacienți, fie furnizori de servicii medicale) să-și rezerve locul pe platforma de rezervări: https://worldhealthorganization.simplybook.it/v2/.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe