Newsflash
Cultură

Un documentar despre endometrioză va fi lansat în martie în România

de Florentina Ionescu - feb. 17 2020
Un documentar despre endometrioză va fi lansat în martie în România

Reprezentanții Asociației Eu și Endometrioza, un ONG dedicat conștientizării asupra endometriozei la nivel național, anunță că luna viitoare va fi lansat un film documentar despre această patologie.

Acesta este cel mai recent proiect de conștientizare asupra endometriozei pe care organizația nonguvernamentală îl va lansa în curând, mai exact la jumătatea lunii martie a acestui an. Filmul documentar își propune, așadar, să vină în sprijinul a aproximativ 500.000 de paciente cu endometrioză din România, pe care Asociația Eu și Endometrioza le reprezintă. 

endometrioza

Este vorba despre documentarul „ENDODYSSEY”, dedicat conștientizării asupra endometriozei și vieții pacientelor afectate de această patologie. În film sunt prezentate informații despre această boală, susținute prin intervenții de specialitate din partea medicilor cu competențe în tratamentul endometriozei. 

Documentarul va avea acoperire națională și internațională, va fi subtitrat în engleză și va putea fi vizualizat de oricine din afara țării. Lansarea filmului „ENDODYSSEY” va avea loc în luna martie și va fi urmată de un turneu național de prezentare.

Asociația Eu și Endometrioza este, din anul 2018, membru al World Endometriosis Organisation, în urma proiectelor de conștientizare care au fost implementate la nivel național în România.


Notă autor:

Sursa foto: rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe