Newsflash
Internaționale

Ucraina a înregistrat un număr record de decese cauzate de COVID-19

de Florentina Ionescu - oct. 27 2021
Ucraina a înregistrat un număr record de decese cauzate de COVID-19

Ieri, Ucraina a înregistrat un număr record în ceea ce privește decesele zilnice cauzate de COVID-19, după cum relatează presa străină.

Ucraina a raportat un alt record zilnic negativ în ceea ce privește numărul de decese cauzate de COVID-19, marți, pe măsură ce procesul de vaccinare a populației împotriva acestei boli stagnează, scrie The Associated Press

statistici numar decese covid-19

Ministerul Sănătății din Ucraina a înregistrat 734 de decese într-un interval de 24 de ore, ceea ce înseamnă că numărul total al deceselor cauzate de COVID-19 în această țară a ajuns la 64.936. Populația din Ucraina poate să aleagă dintre mai multe variante de vaccin împotriva COVID-19, dar din păcate doar 16% din populația eligibilă este vaccinată cu schema completă, a doua cea mai mică rată de vaccinare din Europa, după Armenia, arată sursa citată.

Guvernul a răspuns la această creștere a numărului de cazuri noi confirmate cu COVID-19 și la numărul tot mai mare de decese din ultimele săptămâni prin înăsprirea restricțiilor. De marțea trecută, dovada vaccinării împotriva infecției cu coronavirus sau un test negativ pentru COVID-19 au fost numite măsuri necesare pentru ca pasagerii să se poată îmbarca în avioane, trenuri și în autobuzele care circulă pe distanțe lungi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe