Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Platforma informatică dedicată vaccinării anti-COVID a fost optimizată

Viața Medicală
Florentina Ionescu sâmbătă, 1 mai 2021, ora 09:33

Pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook (RO Vaccinare) au fost publicate informații noi despre modalitatea de vaccinare.

Recent, autoritățile au anunțat că platforma informatică a fost optimizată. Platforma permite, mai nou, afișarea centrelor în funcție de vaccinul administrat. 

platforma vaccinare optimizata

„Din această seară (miercuri – n.red.), platforma informatică dezvoltată de STS - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a fost optimizată, fiind posibilă schimbarea centrului de vaccinare pentru efectuarea rapelului, cu minim 72 de ore înainte de programare. De asemenea, platforma permite afișarea centrelor în funcție de vaccinul administrat. Vă puteți programa și reprograma pe: programare.vaccinare-covid.gov.ro”, au explicat reprezentanții paginii RO Vaccinare.

Etichete: platforma de vaccinare platforma vaccinare platformă națională de vaccinare platforma de programare vaccinare anti-COVID-19 vaccinare anti-COVID vaccinare anti covid-19 Ro Vaccinare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.