Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința „Exigență și Excelență în Astm” are loc pe 8 și 9 mai

de Magdalena Tănăsescu - mai 8 2024
Conferința „Exigență și Excelență în Astm” are loc pe 8 și 9 mai

Societatea Română de Pneumologie organizează, pe 8 și 9 mai a.c., cea de-a cincea ediție a evenimentului „Exigență și excelență în astm”, în format online.

Webinarul este adresat atât medicilor pneumologi, internişti sau de familie, cât și altor specialități conexe.

„Conferința este creditată cu credite EMC de către Colegiul Medicilor din România. Accesul la evenimente este gratuit și va fi permis exclusiv profesioniștilor din domeniul medical, pe baza înscrierii prealabile”, se menționează într-un comunicat al societății. 

Potrivit dr. Cristian Oanceaprorector Cercetare Științifică în cadrul UMF „Victor Babeș” Timișoara, astmul afectează între 30 și 50 de milioane de oameni din Europa.

 

„Prevalența astmului în țările Uniunii Europene este de 8,2 la sută la adulți și de 9,4 procente în radul copiilor. Din păcate, în cazul a aproape 10 la sută dintre pacienții cu astm, simptomele persistă sub tratament maximal, iar boala nu este controlată. Înțelegerea factorilor declanșatori și a modului de utilizare a medicamentelor poate ajuta la controlul simptomelor și prevenirea crizelor de astm”, susține dr. Cristian Oancea. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe