Newsflash
Știri

Mesajul transmis de CMR de ziua SMURD

de Florentina Ionescu - sept. 26 2022
Mesajul transmis de CMR de ziua SMURD

SMURD a împlinit duminică, 25 septembrie, 32 de ani de la înfiinţare, iar cu această ocazie Colegiul Medicilor din România (CMR) a transmis un mesaj.

SMURD-ul este parte integrantă într-o societate în care plătim taxe ca să ne ajute atunci când avem o urgență, consideră reprezentanții CMR. 

32 de ani de la înființarea SMURD 

„Sunt peste tot acolo unde este nevoie de ei, mai ales acolo unde lupta pentru viață înseamnă acțiune rapidă și acolo unde secundele și profesionalismul celor care intervin pot face diferența între viață și moarte. Zi de zi și noapte de noapte îi vedem în acțiune, fie că vorbim de intervenții pe uscat, în aer sau pe apă”, se arată pe pagina oficială a CMR.

colegiul medicilor 29 martie

SMURD-ul, așa cum este cunoscut la nivel populațional, înseamnă Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare. El este parte integrantă din societatea românească. 

„Considerăm că [SMURD] este parte integrantă într-o societate în care plătim taxe ca să ne ajute atunci când avem o urgență. NU ne dorim să avem nevoie de SMURD, dar vă mulțumim că existați si sunteti acolo unde acest serviciu este vital. La mulți ani instituției SMURD și tuturor celor care o deservesc!”, a transmis Colegiul Medicilor din România în mesajul său pentru SMURD, care a aniversat ieri 32 de ani de existență.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe