Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

COVID-19: Rezultatele testelor efectuate persoanelor din Palatul Parlamentului

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 17 martie 2020, ora 09:19

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat aseară care sunt rezultatele testelor efectuate sâmbătă, pentru depistarea infecțiilor cu noul coronavirus.

Astfel, luni, 16 martie, au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie, la Palatul Parlamentului. În urma acestor teste, a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19), iar persoana este deputatul Mircea Banias.

parlamentul romaniei facebook

Potrivit declarațiilor deputatului, el nu a avut contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic, potrivit GCS. Și în cazul lui va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților.

Recomandarea GCS pentru toți cei care s-au aflat în contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus este să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile.

Sursa foto: www.facebook.com/cameradeputatilor

Etichete: coronavirus romania teste de coronavirus teste pentru depistarea coronavirusului testul de coronavirus epidemie cu coronavirus infectie cu noul coronavirus parlamentari parlamentul romaniei

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC