Newsflash
Știri

Conducerea Spitalului Județean din Timișoara ia în calcul redeschiderea zonei roșii

de Dorina Novac - oct. 5 2020
Conducerea Spitalului Județean din Timișoara ia în calcul redeschiderea zonei roșii

Conducerea Spitalului Județean din Timișoara ia în calcul redeschiderea unei zone roşii în instituţie, cu o capacitate de 66 de paturi, dintre care şase de ATI.

Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu, a anunţat, duminică seara, că pe fondul creşterii semnificative a numărului de noi îmbolnăviri cu COVID-19, se ia în calcul redeschiderea unei zone roşii în instituţie.

zona rosie la Timisoara
Sursă imagine: Raul Patrascu/ Facebook

 

„Am răspuns apelului colegilor noștri de la Spitalul de Boli Infecțioase și deja tratăm pacienți cu cazuri severe, de terapie intensivă, infectați cu coronavirus. Având în vedere creșterea numărului de cazuri, pentru a ne asigura că timișorenii și timișenii nu au de suferit ci au parte de cel mai bun tratament posibil, luăm deja în calcul redeschiderea Zonei Roșii din cadrul unității, cu o capacitate de circa 66 de paturi din care 6 de ATI, mergând deci la un total de 18 paturi de terapie intensivă dedicate COVID”, a scris Raul Pătraşcu pe Facebook.

Acesta a precizat că numărul poate fi crescut cu încă 10 locuri de terapie intensivă dacă situația o impune.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe