Newsflash
Cultură

Spectacole de teatru sub cerul liber, în Capitală

de Florentina Ionescu - aug. 23 2022
Spectacole de teatru sub cerul liber, în Capitală

Locuitorii din mai multe cartiere ale Capitalei s pot bucura de o seară de spectacol de teatru sub cerul liber.

Locuitorii cartierelor Militari, Crângaşi, Drumul Taberei şi Giuleşti care au rămas sau vor fi în această perioadă acasă şi locuitorii Capitalei sunt aşteptaţi în Amfiteatrul Masca să petreacă o seară de spectacol sub cerul liber. 

Banner-valsul-hazardului

Săptămâna aceasta, bucureștenii sunt aşteptați la următoarele spectacole:

Joi, 25 august, ora 19.30 - GENERAŢII - MOŞTENIREA TĂCUTĂ, regia Corina Adrian, propune valorizarea procesului de a împărtăşi poveştile dintr-o familie, cu scopul de a-i apropia pe adolescenţi de părinţi şi de bunici, generând totodată idei, trăiri şi principii care să consolideze legătura dintre ei. Spectacol recomandat părinţilor, bunicilor şi copiilor.

Vineri, 26 august, ora 19.30 - VALSUL HAZARDULUI, o comedie cu accente suprarealiste. Spectacol prezentat de Teatrul Coquette, se arată într-un comunicat de presă transmis de pe site-ul AGERPRES.

Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducţie la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile şi a cărui miză creşte cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situaţie total neaşteptată.

Sâmbătă, 27 august, şi duminică, 28 august, de la ora 19.30 - MAZL TOV... AND JUICE FOR ALL! prezentat de Teatrul Evreiesc de Stat. Spectacolul este o comedie cu focurile de artificii ale umorului evreiesc şi cântece tradiţionale pline de voioşie. Umorul şi muzica - iată un bagaj minimal pe care oricine îl poate lua cu sine oriunde s-ar duce.

Spectacolele au loc în cadrul proiectului „Departe de centru, aproape de oameni” ce se va încheia pe 4 septembrie.

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a Teatrului Masca (rezervări şi informaţii la 0733.048.516) sau online.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe