Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

„Endocrinologia vârstelor”, o conferință organizată de Societatea Română de Medicină Internă

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 15 aprilie 2022, ora 11:26

În luna mai, Societatea Română de Medicină Internă organizează două evenimente științifice, dintre care unul este intitulat „Endocrinologia vârstelor”.

Unul dintre acestea este conferința „Endocrinologia vârstelor” (care va avea loc în perioada 13-14 mai a.c.), iar invitația a fost transmisă de conf. dr. Diana Păun. 

afis 13-14 mai 2022

„Stimați colegi,

În cursul istoriei ontogenetice a individului, intervenția hormonală este nuanțată, dar deosebit de importantă în fiecare etapă de evoluție a organismului, de la etapa prenatală la momentul senescenței.

Cât de mult și în ce fel influențează impregnarea hormonală a organismul viața intrauterină, copilăria, pubertatea și adolescența, viața adultă și viața la vârsta înaintată? Putem modifica patologiile vârstelor cu ajutorul medicațiilor hormonale, putem îmbunătăți calitatea vieții în diferite etape ale acesteia? Iată câteva din întrebările la care încearcă să răspundă o echipă de lectori din mai multe specialități medicale, într-o abordare integrată, multidisciplinară.

Vă invit așadar să facem o incursiune în endocrinologia vârstelor, în speranța că vom trezi interesul tuturor celor care tratează atât afecțiunile copilului cât și ale adultului, indiferent de vârstă. Vă așteptăm cu drag!”, a scris conf. dr. Diana Păun.

În cadrul acestui eveniment Societatea Română de Medicină Internă dorește să se adreseze următoarelor specializări: ginecologie, endocrinologie, medicină internă, medicină de familie, cardiologie, balneologie și recuperare, reumatologie, medicină fizică, psihiatrie, dermatologie, pediatrie, geriatrie, sănătate publică, genetică medicală, biolog, biochimist, neurochirugie, chirurgie generală, radiologie, imagistică medicală, medicină de urgență, medicina muncii, medicină generală, ATI.

Persoanele interesate se pot înscrie accesând acest link: https://bit.ly/3jBzvjB

Citiți și: Webinarul „Diferitele fețe ale durerii” are loc în luna mai

Etichete: societatea romana de medicina interna medicina interna Medicină internă endocrinolog Endocrinologie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC