Newsflash
REUNIUNI

Congresul Balcanic de Medicină Nucleară va avea loc în martie, la București

de Florentina Ionescu - mar. 13 2023
Congresul Balcanic de Medicină Nucleară va avea loc în martie, la București

Profesioniștii din domeniul medical sunt invitați la cea de-a XX-a ediţie a Congresului Balcanic de Medicină Nucleară.

Acest eveniment este organizat împreună cu cea de-a V-a ediție a Congresului Național de Medicină Nucleară, care va avea loc la Hotel Crowne Plaza București, în perioada 15-18 martie 2023. 

Medicina Nucleară, un domeniu slab înţeles 

Ceremonia de deschidere a Congresului Balcanic de Medicină Nucleară (CBMN) va avea loc miercuri, 15 martie, începând cu ora 18:00, în cadrul Hotelului Crowne Plaza București (strada Poligrafiei, nr. 1). 

Afis BCNM 2023

Anul acesta, Congresul Balcanic de Medicină Nucleară va întruni peste 200 de participanți din întreaga lume. Astfel, manifestarea reprezintă un important și mare reper științific al anului, găzduit de țara noastră în domeniul medicinei nucleare, se arată într-o invitație transmisă redacției de către organizatori. 

Citiți și: Prezent și viitor în Medicina Nucleară 

Lectori de valoare vor fi prezenți, pentru a susține un nivel educațional cât mai ridicat. Congresul este organizat de Societatea Română de Medicină Nucleară și Imagistică Moleculară, în strâns parteneriat cu societățile naționale de medicină n ucleară din regiunea balcanică.

„Medicina Nucleară se numără printre cele mai provocatoare și noi domenii de studiu și practică. Societatea Română de Medicină Nucleară și Imagistică Moleculară din România promovează activ colaborarea națională și internațională între profesioniști și societăți în domeniu sau domenii conexe. (...) Dorința noastră, ca organizatori, este să aducem în fața a cât mai multor participanți, teme interesante care să trezească interesul comunității specialiștilor din această dinamică parte a medicinii moderne”, se arată în invitația semnată de S.L. Dr. Raluca Mititelu, președintele Congresului. 

Mai multe detalii găsiți aici

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe