Newsflash
Cultură

Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”, premiată recent

de Florentina Ionescu - dec. 2 2022
Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”, premiată recent

O slujbă omagială a avut loc la finalul lunii noiembrie, la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului. Cu această ocazie, au fost înmânate premii, iar Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” a fost printre cei premiați.

Reprezentanții Orchestrei Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” au postat recent pe o rețea socială un mesaj emoționant, amintind că cei din orchestră au fost premiați pentru aportul în dezvoltarea capacităților de vindecare prin meloterapie. 

Citiți și: Orchestra Medicilor, un exerciţiu de prietenie ce dăinuie peste ani 

orchestra medicilor premiata
Foto: https://www.facebook.com/OrchestraMedicilor/

 

Doctor Laurențiu Dașcă, membru în Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”, a reprezentat orchestra în cadrul unei slujbe omagiale desfășurată la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, slujbă ținută de zece preoți, conduși de PS Vaarlam Ploieșteanul - Episcop Vicar Patriarhal.

„Au fost înmânate premii acordate de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române pentru proiectele desfășurate în comunitate. Orchestra Medicilor «Dr. Ermil Nichifor» a fost premiată pentru aportul său în dezvoltarea capacităților de vindecare prin melotalerapie în cadrul Galei "Bucuria Vindecării”, concert ce a avut loc în data de 27 noiembrie 2022. Mulțumim cu Plecăciune!”, au transmis reprezentanții Orchestrei Medicilor. 

CTP va vorbi despre diagnosticul „Dumnezeu nu e mort” la UMF Iași 

Postarea originală: 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe