Newsflash
Cultură

CTP va vorbi despre diagnosticul „Dumnezeu nu e mort” la UMF Iași

de Florentina Ionescu - dec. 2 2022
CTP va vorbi despre diagnosticul „Dumnezeu nu e mort” la UMF Iași

La Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, gazetarul Cristian Tudor Popescu va vorbi despre diagnosticul „Dumnezeu nu e mort”.

Seria conferințelor din cadrul Zilelor UMF Iași 2022 continuă vineri, 9 decembrie, de la ora 14.00, în Aula „George Emil Palade”, cu un invitat de excepție: Cristian Tudor Popescu (CTP). Titlul conferinței pe care o va susține la UMF Iași conține titlul cărții sale, „Dumnezeu nu e mort”, apărută în acest an la Editura Polirom. 

ctp conferinta umf iasi

Volumul a fost bestsellerul editurii ieșene la Bookfest 2022, secţiunea nonfiction, și va putea fi achiziționat pe parcursul evenimentului, de la standul din fața Aulei, se arată pe pagina oficială dedicată acestei conferințe.

Așadar, dacă sunteți în Iași, puteți asculta conferința susținută de CTB, de la ora 14:00 la ora 16:00, în Aula „George Emil Palade” de la UMF Iași. 

Citiți și: Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”, premiată recent 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe