Newsflash
ACTUALITATE Evenimente Știri

Ce evenimente vor avea loc pentru a marca 90 de ani de tradiție a Spitalului Floreasca

de Florentina Ionescu - apr. 19 2024
Ce evenimente vor avea loc pentru a marca 90 de ani de tradiție a Spitalului Floreasca

Spitalul Clinic de Urgență București marchează 90 de ani de tradiție și excelență. În următoarea perioadă vor avea loc mai multe evenimente pentru a marca această aniversare.

Reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență București (Floreasca) îi invită pe profesioniștii din domeniul medical să celebreze un moment deosebit în istoria Spitalului Clinic de Urgență București - 90 de ani de tradiție și excelență în serviciul sănătății comunității medicale. 

„Această aniversare este o oportunitate unică de a recunoaște și de a sărbători contribuția dumneavoastră și a întregii echipe la prestigiul și succesul instituției noastre. Evenimentele noastre aniversare vor avea loc pe 26 și 27 aprilie, aducând în prim-plan două momente deosebite”, se arată pe o rețea socială. 

Astfel, pe 26 aprilie, comunitatea medicală este invitată să participe la evenimentul științific care va avea loc începând cu ora 10:00 în Sala Aula Magna Teoctist Patriarhul, la Patriarhia Română. Aici, medici de renume ai spitalului vor susține prezentări științifice, oferind celor prezenți oportunitatea de a descoperi cele mai recente inovații și progrese în domeniul medical. 

În continuare, pe 27 aprilie, la Ateneul Român, profesioniștii din domeniul medical sunt așteptați la Gala Aniversară, un eveniment grandios în care se vor celebra cu fast și emoție cei 90 de ani de excelență. Orchestra Medicior va susține un concert extraordinar, iar în cadrul galei, se vor decerna trofee de recunoaștere a meritelor în prezența Casei Regale și a reprezentanților Guvernului României.

„Vă invităm să fiți alături de noi în aceste momente deosebite, să celebrăm împreună tradiția și excelența Spitalului Clinic de Urgență București, și să sărbătorim împreună angajamentul nostru pentru sănătatea și bunăstarea comunității noastre. Vă așteptăm cu bucurie și recunoștință!” , au mai spus reprezentanții Spitalului „Floreasca”. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe