Newsflash
Cultură

O nouă versiune a piesei „We Are The Champions”, pentru lucrătorii din sistemul medical

de Dorina Novac - mai 5 2020
O nouă versiune a piesei „We Are The Champions”, pentru lucrătorii din sistemul medical

Trupa Queen şi Adam Lambert au lansat o versiune nouă a piesei „We Are The Champions”. Brain May, Roger Taylor și Adam Lambert au adaptat versurile hitului din 1977 pentru a aduce un omagiu celor care muncesc în spitale.

Încasările rezultate vor merge către Fondul de solidaritate pentru combaterea COVID-19, al Organizației Mondiale a Sănătății pentru susținerea celor aflați in linia întâi. 

piesa noua dedicata medicilor

Potrivit unui comunicat de presă, Brian May și Roger Taylor au susținut de acasă, în timpul carantinei, diverse concerte live, iar ideea acestei noi versiuni cu May, Taylor și Lambert a încolțit când May a postat pe Instagram o invitație pentru o sesiune live dedicată acestei piese.

Roger Taylor a fost primul care a răspuns provocării, iar lui i-a urmat Lambert, care în timpul interpretării de acasă a schimbat versurile piesei.

qeen
 
Incasările rezultate în urma noii versiuni vor vor merge către Fondul de solidaritate pentru combaterea COVID-19 al Organizației Mondiale a Sănătății, pentru susținerea celor aflați in linia întâi, susținut de Fundația Națiunilor Unite.

Fondul va fi direcționat către instruirea și echiparea personalului sanitar pentru prevenirea, depistarea și tratarea COVID-19 și va susține, totodată, activitățile de cercetare și dezvoltare pentru crearea unor tratamente și a unui vaccin.

De asemenea, Fondul va ajuta ţările să îşi dezvolte capacitatea sanitară şi să atenueze impactul social al coronavirusului, în special efectele asupra femeilor, copiilor şi grupurilor sociale vulnerabile.


 
Încă de la lansarea ei, în octombrie 1977, „We Are The Champions”, cu vocea lui Frieddie Mercury, a devenit un imn al victoriei în întreaga lume, în competițiile sportive, electorale și nu numai.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe