Newsflash
ACTUALITATE Știri

Tumoră de 11,5 kilograme, extirpată la Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu

de Magdalena Tănăsescu - apr. 22 2024
Tumoră de 11,5 kilograme, extirpată la Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu

O pacientă în vârstă de 74 de ani, din județul Gorj, a trecut cu succes de intervenția chirurgicală de îndepărtare a unei tumori complexe, în greutate de 11,5 kilograme.

Din cauza afecţiunii pe care o dezvoltase, femeia avea probleme respiratorii, dificultăţi de mişcare și tulburări de tranzit intestinal, fiindu-i afectată profund calitatea vieţii.

 

Pacienta a fost operată la 17 aprilie de către o echipă medicală compusă din dr. Marian Diaconescu - medic specialist Chirurgie, dr. Constantin Vilaia - medic specialist Chirurgie și dr. Virginia Armega - medic specialist ATI. 

 

„Intervenția chirurgicală a durat o oră și 50 de minute și a fost realizată cu succes, fiind îndepărtată în totalitate și fără complicaţii o tumoră complexă, în greutate de 11,5 kilograme. Pacienta este internată, în prezent, în secția Chirurgie 1, pentru recuperarea post-operatorie”, menționează unitatea sanitară într-un comunicat

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe