Newsflash
Știri

Noutăți la conferința Societății Europene de Boli Infecțioase în Pediatrie

de Florentina Ionescu - mai 11 2022
Noutăți la conferința Societății Europene de Boli Infecțioase în Pediatrie

Până la 13 mai are loc conferința Societății Europene de Boli Infecțioase în Pediatrie (ESPID), manifestare care anul acesta se desfășoară la Atena în sistem hibrid.

Dr. Sandra Alexiu, preşedintele Asociației Medicilor de Familie București – Ilfov, a mărturisit pe pagina sa oficială că se bucură în fiecare an de noutățile pe care le pot audia la conferința ESPID. 

espid conferinta 2022

„Ediția din acest an se desfășoară la Atena în sistem hibrid. Pentru membrii ESPID (Societatea Europeană de Boli Infecțioase Pediatrice) este un privilegiu să vezi personalități din toată lumea vorbind despre vaccinuri, rezistența la antibiotice, antibiotic-stewardship, cele mai frecvente boli infecțioase ale copilului, să asculți înregistrările, să cercetezi posterele, să înveți din încă de o viață a unor colegi care împart cu tine tot ce au dobândit”, a subliniat dr. Sandra Alexiu.

Totodată, ea a detaliat că un soft excelent de conferință permite programarea sesiunilor preferate la #myESPID; participanții se bucură de o transmisiune de o calitate fără pereche, iar sesiunile pot fi vizualizate trei luni după eveniment dacă medicii nu au apucat să vadă tot.

„În Boardul ESPID [este] doamna dr Oana Falup Pecurariu din Brașov, o persoana foarte inimoasa și foarte dedicată. Pentru toate acestea, în fiecare primăvara prefer sa merg la învățat. În acest an, a 40-a ediție!”, a conchis medicul Sandra Alexiu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe