Newsflash
Internaționale

Cum arată acum cel mai mare spital pentru copii din Ucraina

de Florentina Ionescu - mar. 2 2022
Cum arată acum cel mai mare spital pentru copii din Ucraina

Mărturiile persoanelor din Ucraina sunt emoționante, mai ales în contextul în care gravidele ajung să își nască bebelușii în condiții improprii.

Câteva fotografii despre cel mai mare spital de copii din Ucraina au apărut recent pe o rețea socială, fiind publicate de Olga Beskhmelnitsyna, aflată în Kiev. 

spital de copii ucraina facebook1
Sursa foto: https://www.facebook.com/olga.beskhmelnitsyna/

Medicii de la Maternitatea Polizu ajută refugiații ucraineni 

Aceasta a scris că a vrut să le arate oamenilor pe rețelele sociale ceea ce a văzut ea, cu ochii săi, în cel mai mare spital de copii din Ucraina:

„Spitalul a primit copii din toată țara și au fost efectuate aici de la 30 până la 50 de intervenții chirurgicale pe zi. Acum, pentru majoritatea persoanelor este imposibil să ajungă aici. Copiii grav bolnavi, care au fost nevoiți să stea în secții separate sub supraveghere specială, stau într-un buncăr în condiții precare. Medicii și personalul medical al spitalului lucrează de 6 zile ca niște adevărați eroi... Noi numărăm cât de mulți oameni și copii au fost uciși în acest război. Dar este imposibil să numărăm cât de mulți copii nu am reușit să salvăm din cauza agresiunii rușilor și din cauza actelor lor teroriste”. 


Galerie imagini (5)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe