Newsflash
ACTUALITATE Știri

UMFCD: Simularea examenului de admitere la Facultatea de Stomatologie

de Magdalena Tănăsescu - apr. 5 2024
UMFCD: Simularea examenului de admitere la Facultatea de Stomatologie

Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila”, cea de-a XV-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Stomatologie, în 19 mai a.c

Evenimentul este desfășurat prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe.

„Simularea examentului de admitere reprezintă un pas esențial pentru pregătirea elevilor de clasele a XI-a și a XII-a care își doresc o carieră în domeniul Stomatologiei. Aceștia au ocazia să-și evalueze cunoștințele, să identifice capitolele care au nevoie de îmbunătățire și să-și dezvolte tehnici eficiente de gestionare a timpului. Mai mult decât atât, experiența acumulată poate contribui la reducerea anxietății și la creșterea încrederii în sine, aspecte importante pentru obținerea unui rezultat perfect”, se arată într-un comunicat

 

Mai multe detalii legate de modul de desfășurare a simulării sau de procesul de înscriere se pot obține accesând site-ul: https://simulare.lsmdb.ro/?fbclid=IwAR1Wt1zbS1MI6VguPDz42-IYXyFG-4GwY3UVtYqzYboPLLulNAq7wYI-k7s_aem_AV5u1sT3JdHjdkjndka8R7hPbp-lKvQyJHDG2mZ6DPoZyS2sjd-wY_TqaZp1SSmRWTeTLtElS6OtLxw-xUdCeN-Q.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe