Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Weekend Sessions: 50 de artiști independenți vin la Grădina Botanică

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 23 august 2021, ora 12:27

Evenimentul „Weekend Sessions” continuă la Grădina Botanică din București alături de 50 de artiști independenți, anunță organizatorii.

Vizitatorii sunt așteptați la degustări gourmet însoțite de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative & indie, sesiuni de poezie și lectură, proiecții pe pajiște. Astfel, evenimentul readuce în Grădina Botanică a Universității din București picnicuri și evenimente culturale diverse. 

foto 2

Evenimentul de la Grădina Botanică prezintă artiști independenți și reunește antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro în cadrul unui program de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative&indie, dar și sesiuni de poezie și proiecții de film într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.

Weekend Sessions la Grădina Botanică a Universității București continuă în următoarele perioade:

  • 28-29 august,
  • 4-5 septembrie,
  • 11-12 septembrie,
  • 18-19 septembrie, cu program de la 16.00 la 21.00.

Program muzical

Peste 50 de artiști independenți vor fi prezenți la întâlnirile din toamnă, în primul weekend publicul se va bucura de sesiuni muzicale de pop-indie cu Alma Nicole, jazz cu Lizabett Russo & Graeme Stephen, surf rock cu The Undercurrents, muzică veche din Moldova cu Bogdan Simion & Raluca Radu, jazz cu Bucharest Sax Quartet - BSQ precum și sesiuni de poezie cu Anastasia Gavrilovici & Iulian Morar. 

10 iulie-46

Socializare în scop cultural

Concentrat pe socializare cu scop cultural, Weekend Sessios Botanica transformă aproape 5.000 de metri pătrați din Gradina Botanică într-un spațiu multivalent, unde puteți să mergeți la o primă întâlnire sau puteți să vă lăsați copiii să se joace în iarbă în timp ce ascultați un concert.

„Vă luați la voi pături sau șezlonguri comode și vă așezați unde vă place. Aveți de ales între zone speciale pentru muzică și zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet de la mici antreprenori locali”, spun organizatorii într-un comunicat de presă remis redacției.

Biletele se pot cumpăra de pe eventbook. Nu uitați, la fiecare ediție locurile sunt limitate la 500 de persoane pe zi.

Etichete: Weekend Sessions gradina botanica muzica indie muzica clasica muzica jazz jazz sesiuni acustice artisti independenti poezie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.