Newsflash
Cultură

Weekend Sessions: 50 de artiști independenți vin la Grădina Botanică

de Florentina Ionescu - aug. 23 2021
Weekend Sessions: 50 de artiști independenți vin la Grădina Botanică

Evenimentul „Weekend Sessions” continuă la Grădina Botanică din București alături de 50 de artiști independenți, anunță organizatorii.

Vizitatorii sunt așteptați la degustări gourmet însoțite de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative & indie, sesiuni de poezie și lectură, proiecții pe pajiște. Astfel, evenimentul readuce în Grădina Botanică a Universității din București picnicuri și evenimente culturale diverse. 

foto 2

Evenimentul de la Grădina Botanică prezintă artiști independenți și reunește antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro în cadrul unui program de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative&indie, dar și sesiuni de poezie și proiecții de film într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.

Weekend Sessions la Grădina Botanică a Universității București continuă în următoarele perioade:

  • 28-29 august,
  • 4-5 septembrie,
  • 11-12 septembrie,
  • 18-19 septembrie, cu program de la 16.00 la 21.00.

Program muzical

Peste 50 de artiști independenți vor fi prezenți la întâlnirile din toamnă, în primul weekend publicul se va bucura de sesiuni muzicale de pop-indie cu Alma Nicole, jazz cu Lizabett Russo & Graeme Stephen, surf rock cu The Undercurrents, muzică veche din Moldova cu Bogdan Simion & Raluca Radu, jazz cu Bucharest Sax Quartet - BSQ precum și sesiuni de poezie cu Anastasia Gavrilovici & Iulian Morar. 

10 iulie-46

Socializare în scop cultural

Concentrat pe socializare cu scop cultural, Weekend Sessios Botanica transformă aproape 5.000 de metri pătrați din Gradina Botanică într-un spațiu multivalent, unde puteți să mergeți la o primă întâlnire sau puteți să vă lăsați copiii să se joace în iarbă în timp ce ascultați un concert.

„Vă luați la voi pături sau șezlonguri comode și vă așezați unde vă place. Aveți de ales între zone speciale pentru muzică și zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet de la mici antreprenori locali”, spun organizatorii într-un comunicat de presă remis redacției.

Biletele se pot cumpăra de pe eventbook. Nu uitați, la fiecare ediție locurile sunt limitate la 500 de persoane pe zi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe