Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Un documentar despre endometrioză va fi lansat în martie în România

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 17 februarie 2020, ora 17:36

Reprezentanții Asociației Eu și Endometrioza, un ONG dedicat conștientizării asupra endometriozei la nivel național, anunță că luna viitoare va fi lansat un film documentar despre această patologie.

Acesta este cel mai recent proiect de conștientizare asupra endometriozei pe care organizația nonguvernamentală îl va lansa în curând, mai exact la jumătatea lunii martie a acestui an. Filmul documentar își propune, așadar, să vină în sprijinul a aproximativ 500.000 de paciente cu endometrioză din România, pe care Asociația Eu și Endometrioza le reprezintă. 

endometrioza

Este vorba despre documentarul „ENDODYSSEY”, dedicat conștientizării asupra endometriozei și vieții pacientelor afectate de această patologie. În film sunt prezentate informații despre această boală, susținute prin intervenții de specialitate din partea medicilor cu competențe în tratamentul endometriozei. 

Documentarul va avea acoperire națională și internațională, va fi subtitrat în engleză și va putea fi vizualizat de oricine din afara țării. Lansarea filmului „ENDODYSSEY” va avea loc în luna martie și va fi urmată de un turneu național de prezentare.

Asociația Eu și Endometrioza este, din anul 2018, membru al World Endometriosis Organisation, în urma proiectelor de conștientizare care au fost implementate la nivel național în România.

Sursa foto: rawpixel.com

Etichete: endometrioza film documentar documentar endometru Obstetrică-ginecologie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.