Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”, premiată recent

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 2 decembrie 2022, ora 11:06

O slujbă omagială a avut loc la finalul lunii noiembrie, la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului. Cu această ocazie, au fost înmânate premii, iar Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” a fost printre cei premiați.

Reprezentanții Orchestrei Medicilor „ Dr. Ermil Nichifor” au postat recent pe o rețea socială un mesaj emoționant, amintind că cei din orchestră au fost premiați pentru aportul în dezvoltarea capacităților de vindecare prin meloterapie

Citiți și: Orchestra Medicilor, un exerciţiu de prietenie ce dăinuie peste ani 

orchestra medicilor premiata
Foto: https://www.facebook.com/OrchestraMedicilor/

 

Doctor Laurențiu Dașcă, membru în Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”, a reprezentat orchestra în cadrul unei slujbe omagiale desfășurată la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, slujbă ținută de zece preoți, conduși de PS Vaarlam Ploieșteanul - Episcop Vicar Patriarhal.

„Au fost înmânate premii acordate de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române pentru proiectele desfășurate în comunitate. Orchestra Medicilor «Dr. Ermil Nichifor» a fost premiată pentru aportul său în dezvoltarea capacităților de vindecare prin melotalerapie în cadrul Galei "Bucuria Vindecării”, concert ce a avut loc în data de 27 noiembrie 2022. Mulțumim cu Plecăciune!”, au transmis reprezentanții Orchestrei Medicilor. 

CTP va vorbi despre diagnosticul „Dumnezeu nu e mort” la UMF Iași 

Postarea originală: 

Etichete: orchestra medicilor Dr. Ermil Nichifor orchestra vindecare meloterapie catedrala mantuirii neamului Vaarlam Ploieșteanul comunitate medicala

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC