Asociaţia Moaşelor Independente organizează pe 6 mai conferinţa internaţională „Rolul moaşei în sănătatea femeii. Realităţi şi perspective în România”.
Cu prilejul Zilei Internaţionale a Moaşei (5 mai) şi aniversarea a zece ani de activitate a Asociaţiei Moaşelor Independente, profesioniștii din domeniul medical sunt invitați la Conferinţa internaţională „Rolul moaşei în sănătatea femeii. Realităţi şi perspective în România”. Aceasta este organizată de Asociaţia Moaşelor Independente în 6 mai, la Bucureşti.
„În cadrul conferinţei, reunim reprezentanţi ai mediului universitar, ai autorităţilor cu atribuţii în domeniu, experţi din România şi internaţionali, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile, cu scopul de a promova profesia de moaşă în România ca furnizor de îngrijire primară pentru femeia gravidă şi nou-născut conform celor mai bune practici internaţionale şi recomandărilor bazate pe dovezi”, se arată într-un comunicat de presă preluat de AGERPRES.
Sarcina şi perioada postnatală sunt pline de emoţii, întrebări şi incertitudini pentru fiecare femeie atât legate de propriul corp, cât şi de cea mai bună îngrijire pentru nou-născut. De aceea, în cadrul conferinţei organizatorii au pregătit o sesiune interactivă dedicată femeilor, gravidelor şi mamelor.
În cadrul acestei sesiuni interactive, participanţii pot afla de la colegele din Asociaţia Moaşelor Independente - moaşe, pediatri, psihologi, consultanţi în alăptare IBCLC - recomandări şi informaţii utile bazate pe cele mai recente cercetări şi cele mai bune practici privind sarcina, naşterea şi perioada postnatală.
Conferinţa va avea loc sâmbătă, 6 mai, în intervalul orar 10:00 – 18:00, la Mezanin, de la Palatul Universul, strada Actor Ion Brezoianu nr. 23 - 25, Sector 1, Bucureşti.
Puteți consulta aici informațiile despre invitaţii şi agenda evenimentului.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe