Newsflash
ACTUALITATE Știri

Maternitatea Bucur vrea să implementeze procedura „Ora Magică a Nou-Născutului”

de Florentina Ionescu - oct. 25 2023
Maternitatea Bucur vrea să implementeze procedura „Ora Magică a Nou-Născutului”

Maternitatea Bucur va fi prima maternitate din Capitală în care reprezentanții Centrului ProMama vor prezenta programul MAgia MAternității, în vederea implementării procedurii Ora Magică a Nou-Născutului.

Reprezentanții Centrului ProMama subliniază că Maternitatea Bucur se dovedește a fi cea mai deschisă din București spre a crea posibilitatea ca mama și bebelușul să rămână împreună, nedespărțiți, imediat după naștere (așa numita „oră magică”), așa cum este firesc să se întâmple în cazul în care nu apar nevoi medicale. 

„Acest lucru arată respect pentru mame și bebelușii lor și se întâmplă într-o maternitate de stat: la maternitatea Bucur! [este] Un program Centrul ProMama. Mulțumim pentru inițiativă doamnei prof. dr. Liana Pleș, doamnei dr. Anca Mihoc și doamnei psiholog Anca Cazaceanu”, se arată pe pagina oficială de Facebook a centrului. 

Aceștia au mai precizat că în prezent, vor prezenta teoretic și practic programul acesta. „Însă da, procedura Ora Magică este posibilă și la cezariană!”, mai spun aceștia.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe