Newsflash
Internaționale

Artistul Mick Jagger are COVID-19

de Florentina Ionescu - iun. 16 2022
Artistul Mick Jagger are COVID-19

Cântărețul Mick Jagger a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Trupa The Rolling Stones și-a anulat un show în Amsterdam, luni, după ce solistul Mick Jagger a fost testat pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2. 

Mick Jagger

Trupa a anunțat că anulează acest show într-o declarație pentru presă, spunând că Mick Jagger, în vârstă de 78 de ani, a fost testat pozitiv „după ce a prezentat simptome de COVID-19 la sosirea la stadion”, care este situat la periferia Amsterdamului. Nu au fost făcute publice alte detalii despre starea de sănătate a cântărețului, scrie webmd.com.

„Îmi pare rău că suntem nevoiți să amânăm show-ul din Amesterdam într-o perioadă atât de scurtă”, a scris Mick Jagger pe Twitter.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe