Newsflash
Știri

Tudor Chirilă promovează un eveniment medical, „Vocea ta contează”

de Florentina Ionescu - mar. 29 2023
Tudor Chirilă promovează un eveniment medical, „Vocea ta contează”

Artistul Tudor Chirilă roagă internauții să distribuie o postare de-ale lui, în care amintește că în curând va avea loc un eveniment care ar interesa medicii din specializarea ORL.

Ocazia de a întâlni profesioniști de top ai managementului vocii pentru cei care trăiesc din, cu și pentru voce i se pare de neratat artistului Tudor Chirilă, explică acesta pe o rețea socială. 

tudor chirila facebool foto de Barna Nemethi
Credit foto: Barna Nemethi

 

„Nu știu câți medici din specializarea ORL urmăresc pagina mea. Sau câți profesioniști vocali (soliști pop, rock, operă, operetă, MC de radio, etc). De aceea încep prin a vă ruga să distribuiți postarea mea. Pentru că, pe 31 martie și 1 aprilie are loc un eveniment foarte, foarte, foarte tare, la a cărui promovare vreau să pun și eu umărul: Vocea ta conteaza, o conferință de 2 zile cu speakeri internaționali de top (chirurgi ORL, medici foniatri, terapeuți vocali, tehnicieni) care va conține și masterclass-uri”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Echipa din Hamburg unde s-a operat cântărețul român și unde apoi a făcut terapie vocală va fi prezentă prin chirurgul Markus Hess (chirurg laringolog, fonochirurgie, fondatorul primei clinici de voce din Germania) și terapeutul de voce Jale Papila, care va susține un masterclass care se numește In Romantic art song

vocea ta conteaza

„Desigur Jale nu este singurul terapeut vocal prezent în aceste două zile, am menționat-o pentru că am avut ocazia să testez profesionalismul ei pe propria-mi piele. Am vrut să mai extrag din program lucruri ca să vă conving că merită investiția timpului și a biletului, dar jur că sunt atât de interesante toate intervențiile și masterclass-urile încât merită să decideți voi”, a subliniat solistul.

El a adăugat încă un argument în favoarea acestui eveniment:

„Ocazia de a întâlni profesioniști de top ai managementului vocii pentru cei care trăiesc din, cu și pentru voce mi se pare de neratat. V-o spune unul care a stat pe tușă șapte luni anul trecut pentru că nu a știut să prevină ce putea fi prevenit. Ne vedem acolo!”, le-a transmis Tudor Chirilă fanilor săi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe