Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Testare gratuită COVID-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie Bacău

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 18 octombrie 2021, ora 10:38

Locuitorii municipiului Bacău se pot testa gratuit pentru COVID-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie, la recomandarea medicului de familie.

Băcăuanii se vor putea programa pentru testare gratuită COVID-19 pe site-ul spitalului Pneumoftiziologie, în urma recomandării medicului de familie, a precizat, într-o postare pe Facebook, primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

testare gratuita

„Știu că unii dintre băcăuani nu vor încă să se vaccineze din diverse motive și știu că, în același timp, există întârzieri mari în testarea asigurată de către alte instituții. Mai mult decât atât, costurile testării necesare pentru obținerea certificatului verde sunt foarte mari pentru larga majoritate a băcăuanilor. Din aceste motive am lansat acest program”, a precizat primarul municipiului Bacău.

Punctul de testare a fost amenajat la Spitalul de Pneumoftiziologie Bacău din strada Oituz nr.72, și este operațional de luni până vineri, începând de luni, 18 octombrie, în intervalul orar 10:00-18:00.

„Prezentarea pentru recoltarea probelor biologice se va face respectând ordinea programărilor din platforma online și a normelor de protecție în vigoare la ora actuală. Vă rog să evitați mijloacele de transport în comun și zone aglomerate în drum spre centrul de testare”, a adăugat Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Etichete: testare gratuita testare covid medic de familie certificat verde

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.