Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Filantropia se închide pentru igienizare și reparații

Viața Medicală
L. Budin vineri, 8 octombrie 2021, ora 13:46

Spitalul din București se închide între 22 noiembrie și 6 decembrie. Ambulatoriul, consultaţiile, departamentul de medicină materno-fetală şi internările în secţia Ginecologie rămân însă deschise.

Pentru a păstra standardele de calitate superioară, necesare îngrijirii dumneavoastră, este necesar să închidem maternitatea Filantropia în perioada 22 noiembrie - 6 decembrie 2021, pentru igienizarea periodică anuală și pentru lucrări și reparații absolut necesare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a unității medicale.

spitalul_filantropia
Sursă foto: Facebook Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Filantropia București

 

Femeile gravide care vor naște în acestă perioadă vor fi redirecționate către alte maternități din București, se mai arată. 

Închise în perioada menționată sunt secția de Obstetrică și cea de Neonatologie.

Ambulatoriul, consultațiile, Departamentul de medicină materno-fetală și internările în secția Ginecologie rămân deschise.

Igienizarea anuală a spaţiilor necesită rigurozitate, mai ales în condiţiile date de virusul COVID-19”, se mai spune în postare.

Etichete: spitalul clinic filantropia inchidere igienizare anuala

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.