Newsflash
Știri

Mesajul Spitalului Filantropia din București, de Ziua Mondială a Moașelor

de Florentina Ionescu - mai 6 2022
Mesajul Spitalului Filantropia din București, de Ziua Mondială a Moașelor

Reprezentanții Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie Filantropia din București au transmis ieri, de Ziua Internațională a Moașelor, un mesaj emoționant.

Profesia de moașă este deosebit de importantă în activitatea spitalului,  pentru că oferă viitoarelor mame alinare, bucurie, zambete și încredere. 

ziua internationala a moaselor
Sursa imaginii: www.facebook.com/FilantropiaBucuresti

„Astăzi (n. red. – 5 mai) este Ziua Internațională a Moașelor și dorim pe această cale să le sărbătorim pe toate colegele moașe din echipa Spitalului Clinic Filantropia București. Profesia de moașă, sau a miracolelor vii, cum i se mai spune, este deosebit de importantă în activitatea spitalului pentru că oferă viitoarelor mame alinare, bucurie, zambete și încredere. Moașele urmăresc femeile însărcinate, le asistă la naștere, le însoțesc și le oferă consultanță în ceea ce privește primele șase săptămâni după naștere. Vă mulțumim pentru că faceți parte din echipa noastră!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Spitalului Filantropia.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe