Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

SCJ Mureș a mărit numărul de paturi pentru bolnavii de COVID-19

Viața Medicală
L. Budin joi, 8 aprilie 2021, ora 16:28

Spitalul Clinic Judeţean Mureş a anunţat că a mărit numărul de paturi COVID în special la Secţia ATI, de la 10 la 18 paturi, unitatea având în total 225 paturi pentru pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2.

De la începutul pandemiei, în secţiile Spitalului Clinic Județean Mureş au fost internaţi 3.885 de pacienţi infectați cu SARS-CoV-2, din care 615 au fost fost transferaţi din alte spitale atât din judeţul Mureş cât şi din alte judeţe, se arată într-un comunicat al unității sanitare, postat și pe pagina de Facebook a instituției.

spital_judetean

În prezent, în secţiile Spitalului Clinic Judeţean Mureş sunt internaţi 145 pacienţi COVID pozitivi, din care 18 la Secţia ATI, 3.235 de pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 au fost externaţi, 37 reinternaţi, din care 25 externaţi şi vindecaţi. Din nefericire, 505 de pacienţi au decedat în urma infecţiei cu SARS-CoV-2”, a precizat managerul SCJ Mureş, dr. Ovidiu Gîrbovan.

 

Etichete: scj mures noi paturi la ati pacienti covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.