Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Proiectul Spitalului de Urgență „Sf. Vasile cel Mare” a fost abandonat

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 16 februarie 2021, ora 10:36

În luna ianuarie, consilierii locali din Sectorul 1 al Capitalei au votat renunțarea la proiectul de construire a Spitalului „Sf. Vasile cel Mare”, scrie Buletin.de București.

În acea ședință a Consiliului Local Sector 1, scriu jurnaliștii, a fost prezentată o hotărâre prin care, în 15 ianuarie 2021, s-a decis că „proiectul este nerealist, raportat la valoarea estimată a acestuia și la inexistența unor studii aprofundate, și s-a propus schimbarea obiectivului”. 

spitalul-sfantul-vasile-cel-mare (1)
Credit foto: https://www.administratie.ro/viitorul-spital-sfantul-vasile-cel-mare-din-sectorul-1-va-costa-peste-700-de-milioane-de-euro/

În 2018, autoritățile descriau în detaliu acest proiect care urma să fie construit în Sectorul 1 și care ar fi presupus relocarea a trei unități spitalicești (Spitalul de Urgență Floreasca, Institutul „Mama și copilul” și Spitalul de Arși). Construcția acestui spital ar fi trebuit să înceapă în octombrie 2019 și să fie gata în 2023. Mai multe detalii despre acest proiect abandonat puteți citi pe buletin.de/bucuresti

Etichete: spitalul sf vasile cel mare proiect spital construire spital spital sectorul 1

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.