Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Numărul deceselor de COVID-19 a ajuns la 400

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală vineri, 17 aprilie 2020, ora 07:34

Vineri dimineață, 17 aprilie, au fost raportate 6 noi decese în rândul paciențior cu COVID-19, numărul deceselor din această cauză ajungând la 400 pe teritoriul României.

Deces 394 - bărbat de 54 de ani, din județul Arad, decedat pe 16 aprilie. Comorbidități: splenectomie, neoplasm sub chimioterapie.

Deces 395 - bărbat de 82 de ani, din județul Arad, decedat pe 16 aprilie. Comorbidități: hipertensiune arterială, infarct miocardic în antecedente.

Deces 396 - bărbat de 64 ani, din județul Mehedinți, decedat pe 16 aprilie. Fără comorbidități cunoscute.

Deces 397 - femeie de 64 de ani, din județul Sălaj, internată la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, pentru tratament oncologic, decedată pe 16 aprilie. Comorbidități: neoplasm rectal, ocluzie intestinală, diabet zaharat, tromboză mezenterică, insuficiență cardiacă congestivă, infecție cu Clostridium difficile.

Deces 398 - bărbat de 41 de ani, județul Ialomița. întors în țară din Marea Britanie, decedat pe 16 aprilie. Fără comorbidități cunoscute.

Deces 399 - femeie de 65 de ani, din județul Neamț, decedată pe 14 aprilie. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 400 - femeie de 62 de ani, din județul Galați, decedată pe 11 aprilie. Comorbidități: boală autoimună, hipertensiune arterială, obezitate.

Etichete: decese COVID

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.