Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Judeţul Braşov a depăşit 1,5 cazuri de coronavirus la 1.000 de locuitori

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 13 octombrie 2020, ora 11:18

Judeţul Braşov a depăşit, luni, pragul de 1,5 infectări la 1.000 de locuitori, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile fiind de 1,55.

Instituția Prefectului informează că, în 19 localități ale județului Brașov, incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 depășește 1,5 la 1.000 de locuitori.

Dintre acestea, 5 localități au incidența cumulată de cel puțin 3 la 1.000 de locuitori.

covid-brasov

Cele 19 localităţi sunt Prejmer, Victoria, Sânpetru, Mândra, Ucea, Viştea, Tărlungeni, Crizbav, Holbav, Hărman, Zărneşti, Ghimbav, Braşov, Şinca Nouă, Predeal, Bod, Codlea şi Dumbrăviţa.

Luni, în Braşov erau 286 pacienţi internaţi în spitale, 845 de persoane cu test pozitiv în izolare la domiciliu şi 594 de persoane în carantină.

„În cele 7 centre locale de testare COVID-19 din județul Brașov s-au prelucrat 66.278 teste, dintre care 1.006 teste în zilele de sâmbătă, 10 octombrie, și duminică, 11 octombrie. Acestora li se adaugă testele recoltate în județul Brașov care au fost prelucrate la alte centre din țară”, transmite sursa citată.

Etichete: COVID-19 coeficientul infectărilor cumulate carantina izolare la domiciliu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC