Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Inspectorii sanitari vor monitoriza zilnic paturile ATI COVID-19

Viața Medicală
L. Budin vineri, 30 aprilie 2021, ora 11:17

Un ordin al Ministerului Sănătății prevede ca inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București să monitorizeze și verifice zilnic paturile ATI COVID-19.

Potrivit modificărilor aduse Ordinului ministrului Sănătății nr. 316/202, privind raportarea de paturi ATI în platforma electronică a Ministerului Sănătății „Alerte MS”, modificări aprobate de către Ministerul de resort, inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București vor efectua zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor ATI COVID-19 din unitățile sanitare care tratează pacienți COVID-19.

pat-ati

Personalul împuternicit va completa datele în macheta – Situația paturilor ATI COVID-19, se arată într-un comunicat.

Acțiunea are drept scop creșterea acurateții datelor privind situația paturilor ATI alocate pacienților infectați, a precizat secretarul de stat Monica Althamer.

Etichete: paturi ATI monitorizare zilnica inspectori sanitari ordin ministerul sanatatii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.