Newsflash
Știri

Inspectorii sanitari vor monitoriza zilnic paturile ATI COVID-19

de L. Budin - apr. 30 2021
Inspectorii sanitari vor monitoriza zilnic paturile ATI COVID-19

Un ordin al Ministerului Sănătății prevede ca inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București să monitorizeze și verifice zilnic paturile ATI COVID-19.

Potrivit modificărilor aduse Ordinului ministrului Sănătății nr. 316/202, privind raportarea de paturi ATI în platforma electronică a Ministerului Sănătății „Alerte MS”, modificări aprobate de către Ministerul de resort, inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București vor efectua zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor ATI COVID-19 din unitățile sanitare care tratează pacienți COVID-19.

pat-ati

Personalul împuternicit va completa datele în macheta – Situația paturilor ATI COVID-19, se arată într-un comunicat.

Acțiunea are drept scop creșterea acurateții datelor privind situația paturilor ATI alocate pacienților infectați, a precizat secretarul de stat Monica Althamer.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe