Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

INSP nu are drepturi de administrare a platformei de programare pentru vaccinare

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 11 martie 2021, ora 12:53

Institutul Naţional de Sănătate Publică a precizat că nu are atribuţii şi drepturi de administrare a platformei de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Platforma de programare pentru vaccinarea anti-COVID este dezvoltată și administrată de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, informează Institutul Naţional de Sănătate Publică ( INSP).

INSP

Potrivit sursei citate, centrele de vaccinare sunt  organizate de către Direcțiile de Sănătate Publică Județene și sunt comunicate atât INSP, cât și STS pentru a le asigura funcționalitatea.

„Orice solicitare de blocare a programărilor este făcută de către DSPJ printr-o cerere adresată STS, în baza solicitărilor autorităților publice locale și/sau a unităților sanitare. (...) Ca urmare, INSP nu are atribuții și drepturi de administrare a platformei de programare care este administrată de o altă instituție”, explică INSP.

Etichete: insp platforma de programare centre de vaccinare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.