Newsflash
Știri

Fondatoarele „Dăruiește Viață”, desemnate „Person of the Year – Romania”

de Dorina Novac - nov. 2 2020
Fondatoarele „Dăruiește Viață”, desemnate „Person of the Year – Romania”

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele asociației „Dăruiește Viață”, vor primi trofeul „Person of the Year – Romania” la ediția din 2020 a E! People’s Choice Awards.

Televiziunea E! Entertainment, companie parte din NBC Universal International Networks, ce transmite pe multiple platforme și este dedicată fenomenului pop culture, anunță că Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu vor primi distincția „Person of the Year – Romania” la ediția din 2020 a E! People’s Choice Awards. Este pentru prima dată când Pentru prima dată când E! va recompensa un proiect de implicare socială din România.

WINNERS PERSON OF THE YEAR 2020

Cele două sunt recunoscute pentru activitatea și realizările lor în calitate de fondatoare ale asociației „Dăruiește Viață”, pentru campaniile de succes în sprijinul îmbunătățirii sistemului de sănătate din România.

Anul acesta, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu au fost selectate pentru munca, dedicarea și pasiunea lor de a ajuta la reconstrucția sistemului de sănătate pentru copiii și adulții cu patologii grave din România.

În calitate de fondatoare ale asociației „Dăruiește Viață”, ele se află în spatele multor campanii de strângere de fonduri precum #NoiFacemUnSpital și #ReușimÎmpreună.

„Dincolo de rezultatul final al proiectului, Primul Spital de Copii construit exclusiv din donații, inițiativa #NoiFacemUnSpital a devenit un simbol al încrederii recâștigate în forțele proprii și în puterea pe care o avem atunci când ne unim pentru un vis comun. Ne bucurăm tare mult să vedem că vestea despre acest proiect ajunge la tot mai mulți oameni, chiar și în afara țării și îi așteptăm pe cât mai mulți să ni se alăture pe www.daruiesteviata.ro”, a spus Oana Gheorghiu.

De asemenea, Carmen Uscatu a subliniat că „Dăruiește Viață” schimbă sistemul de sănătate din România în beneficiul pacienților și al cadrelor medicale.

„Este misiunea pe care ne-am asumat-o încă de la început și un vis care este acum susținut de peste 350.000 de oameni și peste 4.000 de companii. Ne onorează această încredere, dar aduce și o imensă responsabilitate. Credem însă că împreună putem transforma acest vis în realitate, iar spitalul care va fi dat în folosință în curând este dovada că se poate”, a menționat aceasta.

 

Pentru clipul noii campanii de strângere de fonduri a asociației "Dăruiește viață", trupa Metallica a oferit pro bono drepturile de folosire a melodiei The Unforgiven.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe