Newsflash
Știri

Mesajul ministrului Alexandru Rafila cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății

de Florentina Ionescu - apr. 7 2023
Mesajul ministrului Alexandru Rafila cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății

Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila, le-a transmis românilor mesajul său cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, marcată astăzi, 7 aprilie.

Unul dintre aspectele pe care le-a subliniat ministrul Sănătății este că este nevoie de câștigarea încrederii populațiie în sistemul de sănătate. 

rafila mesaj ziua mondiala a sanatatii

„La data de 7 aprilie marcăm Ziua Mondială a Sănătății! În acest an, 2023, deviza este: Sănătate pentru toți! Ca să putem face acest lucru și în țara noastră, avem nevoie de câteva lucruri. În primul rând, avem nevoie de un personal medical suficient, bine pregătit care poate să răspundă într-un mod profesionist și empatic nevoilor pacienților. Avem nevoie de investiții în sănătate, în spitale, în ambulatorii de specialitate, în cabinetele medicilor de familie. De asemenea, mai avem nevoie de ceva: avem nevoie de încrederea populației în sistemul de sănătate”, a spus Alexandru Rafila în mesajul său.

Rezultatele în teren

„Lucrăm la Ministerul Sănătății pentru a face aceste deziderate realitate și încercăm din toate puterile să ne facem datoria. Am început un proces la Ministerul Sănătății în anul 2022. Îl vom continua și vă asigur că în anii următori veți vedea rezultatele activității echipei de la Ministerul Sănătății dar cel mai important lucru este să vedeți rezultatele în teren atunci când solicitați servicii medicale, atunci când personalul medical răspunde necesităților dumneavoastră!”, a transmis ministrul Rafila.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe