Newsflash
Știri

Echipa OMS România s-a întâlnit cu experți de sănătate din SUA

de Florentina Ionescu - ian. 16 2023
Echipa OMS România s-a întâlnit cu experți de sănătate din SUA

Reprezentanții biroului local al Organizației Mondiale a Sănătății au avut recent o întâlnire la Ambasada Statelor Unite ale Americii la București.

Dr. Caroline Clarinval și echipa OMS România au avut plăcerea să se întâlnească cu David Muniz, Chargé d’Affaires al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, și cu experți de sănătate din SUA. 

OMS anunță modificarea perioadei de izolare pentru bolnavii COVID 

intalnire OMS biroul Romania cu experti SUA
Sursa foto: OMS România 

Întâlnirea a avut loc în 12 ianuarie a.c. la Ambasada Statelor Unite și s-a axat pe consolidarea sistemului de sănătate din România, în special pe capacitățile de pregătire și răspuns pentru situații de urgențe sanitare, se arată pe pagina oficială de Facebook World Health Organization Office for Romania.

„Mulțumim partenerilor americani pentru oportunitatea de a discuta mai pe larg despre sprijinul comun oferit României, dar și pentru cooperarea noastră fructuoasă din sectorul sănătății, cu accent puternic pe sănătatea publică și pe abordarea de tip «one health». Ambasada Statelor Unite ale Americii a fost și rămâne un aliat apropiat al OMS pentru a spori reziliența sistemului de sănătate românesc și pentru protejarea sănătății tuturor. Privim cu optimism și încredere  cooperarea noastră din 2023 și ne păstram angajamentul de a face față împreună provocărilor viitoare”, au transmis reprezentanții biroului local al OMS în România.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe