Newsflash
ACTUALITATE Știri

Sisteme de detectare, semnalizare și alarmare în caz de incendiu, la SCJU Arad

de Florentina Ionescu - iun. 23 2023
Sisteme de detectare, semnalizare și alarmare în caz de incendiu, la SCJU Arad

Ieri a avut loc recepția lucrărilor din cadrul unui proiect ce prevede instalarea sistemelor de detectare și alarmare în caz de incendii, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Proiectul este intitulat „Instalarea sistemelor de detectare, semnalizare, alarmare incendii, inclusiv realizarea proiectului de execuție și montaj aferente corpurilor de clădire C7, C10 și C11 din strada Piața Mihai Viteazul nr 5-8.” 

„Pentru o siguranță sporită a pacienților și a personalului medical, am reușit să montăm și să punem în funcțiune sistemele de detectare, semnalizare și alarmare în caz de incendiu, în fiecare clădire în care sunt funcționale secții și compartimente din incinta fostului Spital Municipal. Lucrările au fost finalizate şi recepționate astăzi", a precizat ec. Florina Ionescu, managerul SCJU Arad. 

Valoarea proiectului, finanțat din fonduri europene, s-a ridicat 408.000 de lei plus TVA, potrivit informațiilor publicate pe pagina oficială de Facebook a spitalului. 


Notă autor:

Fotografie de la cottonbro studio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ilustra-ie-foc-fundal-negru-caldura-9667082/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe