Newsflash
LIFESTYLE

Sezon nou din telenovela „Durere și vindecare” cu asistente medicale, la DIVA

de Florentina Ionescu - feb. 12 2024
Sezon nou din telenovela „Durere și vindecare” cu asistente medicale, la DIVA

Pentru luna martie, postul de televiziune DIVA vine cu noi recomandări de filme și seriale. Printre acestea se află și telenovela „Durere și vindecare”.

„Durere și vindecare” („Nurses”/„Enfermeras”) va avea și sezonul 2, care va putea fi urmărit luna viitoare. Astfel, din 11 martie a.c., de luni până vineri, puteți vedea câte două episode din acest serial cu asistente medicale, de la ora 16:00. 

Telenovela columbiană „Durere și vindecare” („Enfermeras”, lansat în 2019) continuă la DIVA, cu sezonul 2, în care pacienți și probleme noi apar pe holurile Spitalului Universitar Santa Rosa. 

În noile episoade, eroina María Clara González (Diana Hoyos) are o serie de idei pentru a scăpa instituția de criza financiară în care se află. Și nu este singura: și Victoria (Paula Barreto) are o serie de sugestii; în paralel, aceasta își face griji pentru viitorul fiului ei, Andrés (Carlos Baez). Primul sezon din telenovelă s-a încheiat la finalul lunii martie 2023, la DIVA, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe