Newsflash
Știri

Telenovela „Durere și vindecare”, despre munca și viața asistentelor medicale

de Redacția Viața Medicală - ian. 3 2023
Telenovela „Durere și vindecare”, despre munca și viața asistentelor medicale

O telenovelă difuzată, în premieră în România, la DIVA, expune munca, viața și pasiunile personalului medical dintr-un spital columbian.

În „Durere și vindecare” („Enfermeras”, 2021), Spitalul Santa Rosa își deschide larg porțile. Din 2 ianuarie, câte două episoade vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 17.50.

DIVA - Durere si vindecare

Într-un comunicat, se enumeră trei motive pentru publicul ar putea fi atras de noua premieră.

Primul este personajul principal, María Clara González (Diana Hoyos). Ea este asistent medical și își crește singură cei doi copii. Trăiește o poveste de dragoste plină de suișuri și coborâșuri, fiind îndrăgostită de un bărbat mai tânăr. 

Al doilea motiv îl reprezintă cazurile medicale interesante, punctate de momente emoționante.

Este un serial care recreează universul spitalelor publice din America Latină, din punctul de vedere al asistentelor. Fiecare episod are un caz medical specific care este rezolvat până la final, în timp ce intriga principală avansează. Serialul explorează dificultățile și realizările unei bresle de profesioniști, foarte apreciată de societate, dar cu venituri mici, care încearcă să-și depășească propriile probleme pentru a oferi tot ce e mai bun în ciuda conflictelor, a rivalităților, a iubirii și a suferinței de acasă sau de la muncă”, se arată în comunicat.

Al treilea motiv este oferit de întregul angrenaj de personaje bine conturate, care luptă pentru iubire și vindecare. Între membrii colectivului se țes relații strânse de afecțiune, precum și între ei și pacienții lor, dar și o mulțime de intrigi și invidii.

O parte din actorii protagoniști în primul sezon sunt: Wayne LeGette (Manuel Alberto Castro), Nina Caicedo (Solangie Velásquez), Julián Trujillo (Álvaro Rojas), Sebastián Carvajal (Carlos Pérez), Cristian Rojas (Camilo), Viviana Posada (Ivonne) și Maria Carolina Gómez (Claudia).

Cele mai ascultate melodii de Crăciun pe platformele online

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe