Newsflash
Imagine campanie proprie
Cultură

Seri literare cu Doina Ruști și invitații săi

de Florentina Ionescu - aug. 5 2022
Seri literare cu Doina Ruști și invitații săi

Dacă e marți, la Casa Filipescu-Cesianu vara aceasta sunt Seri literare cu Doina Ruști și invitații săi.

Muzeul Municipiului București, alături de Asociația Creatorilor de Ficțiune și revista Ficțiunea OPTm, lansează un ciclu estival de evenimente dedicate lecturilor, discuțiilor, momentelor de performing art, care se vor desfășura sub genericul „Deznodământul nu contează”, se arată pe o rețea socială. 

deznodamantul nu conteaza

Întâlnirile vor avea loc în fiecare marți, începând cu ora 19.00, în grădina Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151), debutul fiind pe data de 9 august 2022.

De fiecare dată va exista și un moment dedicat istoriei Casei Filipescu-Cesianu sau referitor la exponatele din Muzeul Vârstelor, primul muzeu cu profil de antropologie urbană din România.

Marți, 9 august, de la ora 19.00, publicul este invitat la o lectură „unde se deschide cartea” cu Răzvan Țupa & Ioana Miron, să asculte o scurtă istorisire în care deznodământul nu are importanță, cu Doina Ruști, dar și o polemică pe marginea romanului fluviu.

Mai are astăzi șanse romanul amplu ori lumea citește doar micro-romane? O polemică între Alina Pavelescu și Cristian Fulaș.

minute vor fi dedicate Casei Filipescu-Cesianu: Cristina Bogdan va dezvălui sensurile unei descoperiri, se arată pe pagina oficială de Facebook a Casei Filipescu-Cesianu.

Amfitrioana evenimentului este Carmen Târnoveanu, jurnalist, moderator și realizator de programe de televiziune.

„Vă așteptăm pe înserat, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, ca să înțelegem împreună esența nemuritoare a verilor bucureștene!” este îndemnul lansat de Doina Ruști (foto), scriitor, profesor universitar şi scenarist.

doina rusti

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe