Newsflash
Știri

SCJU Târgu Mureş a primit finanţare pentru aparatură medicală performantă

de Dorina Novac - mar. 14 2023
SCJU Târgu Mureş a primit finanţare pentru aparatură medicală performantă

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Târgu Mureş” a primit finanţare pentru achiziţionarea de aparatură medicală performantă.

Ministerul Sănătăţii a alocat Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) „Târgu Mureş” fonduri pentru aparatură şi echipamente medicale, valoarea acestora fiind de 6.720 mii lei.

SCJU Targu Mures

Astfel, lista de investiţii a SCJU Târgu Mureş va fi completată cu un computer tomograf pentru UPU SMURD şi un Sistem de fluoroscopie intraoperatorie 3 D integrare în sistemul de navigaţie şi un Sistem de monitorizare intraoperatorie pentru Secţia Neurochirurgie – Blocul operator.

„Mulţumim Ministerului Sănătăţii pentru fondurile alocate în vederea dotării spitalului cu aceste echipamentele medicale de înaltă performanţă. Aceste echipamente vor contribui la creşterea calităţii serviciilor medicale oferite pacienţilor care se adresează Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş”, se arată într-un comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe