Newsflash
Știri

Prof. dr. Vlad Ciurea, premiat pentru întreaga activitate medicală

de Florentina Ionescu - dec. 16 2022
Prof. dr. Vlad Ciurea, premiat pentru întreaga activitate medicală

Medic primar neurochirurg și director științific la Spitalul Clinic Sanador, profesorul dr. Alexandru Vlad Ciurea a primit recent un premiu deosebit de important.

Anunțul a fost făcut ieri, pe o rețea socială, alături de câteva fotografii de la evenimentul în cadrul căruia profesorul Ciurea a fost premiat pentru întreaga sa carieră medicală.

„Sunt onorat că am primit premiul pentru întreaga activitate medicală la Gala Celebrităților 2022. A fost o atmosferă superbă, cu oameni de succes care prin munca și creativitatea lor au făcut ceva bun pentru România în acest an. Mulțumesc organizatorilor și felicitări tuturor!”, a scris prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea pe pagina sa oficială.

Reamintim că recent, profesorul Ciurea a scris o carte intitulată „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”. Cartea a avut parte inclusiv de o lansare la Târgul Gaudeamus, ediția din decembrie 2022.  

dr vlad ciurea premiat2

Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea lansează cartea „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor” 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe